Muş Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Vizyon: Okulumuzun temel vizyonu akılcılığa ve bilime önem veren araştırmacı, sorgulayıcı eleştirel, dürüst ve iyi ahlaklı, çevreye duyarlı , kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Biz Muş İMKB Anadolu Lisesi olarak, 1. Bütün ögrencilerin ögrenmeyi ögrenmelerini saglamak, 2. Ögrencilerin bireysel farkliliklarina saygi duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetismelerine firsat tanimak, 3 . Ögrencilerimizi daha özgür sinif ve daha özgür okul ilkesine uyarak egitip gelistirmek, 4. Ögrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetistirmek. 5 . Okulumuzun egitim çalisanlarini bilimin ve insanligin ortak degerlerinden yararlanan, kendini gelistiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetistirmek, 6. Okulumuzda bir atilim, bir degisim yaratarak okul toplumunun gelismesini saglamak , 7. Ögrencilerimizi, ögretmenlerimizi-yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyila hazirlamak, Için VARIZ ve ÇALISMAKTAYIZ.

Başarılar:

Saatler: 08:00- 15:35